11 x doen met je kinderen in de herfstvakantie in Arnhem

Yes de herfstvakantie is begonnen! Wij hebben leuke activiteiten op een rijtje gezet. Om met je kind te ondernemen. Geen kinderen? Leen er dan een, want er zoveel leuks te doen in Arnhem deze week!

<
<
Pagina 1 / 11
>
Sprookjesfestival

sprookjesfestival

Met stip op 1: het Sprookjesfestival. We hebben er al eerder over geschreven, dus check hier even wat voor leuks je allemaal kunt doen.

Feest vieren in Bronbeek

In de herfstvakantie wordt er op Bronbeek feest gevierd op een wel heel bijzondere manier, namelijk zoals de kinderen in Nederlands-Indië dat vroeger ook deden! Buiten op het landgoed van kun je meedoen met verschillende activiteiten rondom het thema “feest vieren” in Nederlands Indië. In prachtige feestkleding kunnen kids zich laten omtoveren tot een sprookjesfiguur of lekker bouwen aan een grote sprookjesstad. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot en met 22 oktober, met uitzondering van de maandag.

Bekijk meer: musea
Activiteiten bij de stadsboerderijen

Een bezoekje aan een van onze stadsboerderijen mag deze herfstvakantie natuurlijk ontbreken. Er zijn speciale activiteiten, kijk op de website even wat er welke dag te doen is. Wij tippen het kabouterfeest op de Korenmaat.

Bekijk meer: kinderboerderijen
Bekijk meer: kinderboerderijen
Griezelen

Halloween valt dit jaar niet in de herfstvakantie, maar om alvast in de stemming te komen kun je wel lekker griezelen met je kids. De oudere kids jaag je gezellig de stuipen op het lijf in het mega spookhuis. Met de iets jongere griezelfans ga je naar de film. Voor kids die wel van een spannende film houden (7+) heeft Focus Film theater een echte griezelavond georganiseerd, natuurlijk moet je dan verkleed komen. Die kleding kun je trouwens goed scoren bij SoLow waar een hele griezelverdieping is ingericht.

Bekijk meer: entertainment
Bekijk meer: bioscopen
Bekijk meer: cadeauwinkels
Mexicaanse sferen

Ook spannend, Burgers’ Zoo organiseert weer het kleurrijke Mexicaanse feest Día de los Muertos in de herfstvakantie. Met muziek, lekker eten en griezelige workshops.

Bekijk meer: bezienswaardigheden
Naar buiten


Weer of geen weer, je gaat toch ook wel even lekker naar buiten deze vakantie? Arnhem heeft leuke buitenspeelplekken, check ons lijstje maar. Of ga gezellig een middagje geocachen, hebben we ook tips voor.

Lekker draaien op de kermis

Er is een najaarskermis op het Kramersgildeplein naast het winkelcentrum Presikhaaf  van 11 tot en met 15 oktober.

Watermuseum
watermuseum musea in arnhem

Elke schoolvakantie zijn er leuke activiteiten in het Watermuseum. Wil je nog meer cultuur snuiven? Check ons lijstje met musea dan.

Bekijk meer: musea
Kabouters in Park Sonsbeek

Klimmen en klauteren

 

Voor echte waaghalzen! Leer alles over klimmen met een super coole klimmiddag. Kosten 15 euro, met een jeugdlandpaspoort krijg je korting. Lees hier meer.

 Eusebius knutselen en speuren
bezienswaardigheden in arnhem eusebiuskerk
<
<
Pagina 1 / 11
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen