5 x toffe feestjes voor Halloween in Arnhem

Halloween is al lang niet meer alleen van de Amerikanen. Goed, in Arnhem gaan we misschien niet massaal langs de deuren. Maar een goed Halloween feestje? Dat kunnen we wel. Hier moet je zijn om Halloween te vieren in Arnhem. Kom maar op met die neppe vampiertanden en clip-on-duivelstaart. 

<
<
Pagina 1 / 5
>
Arnhem Halloween in Luxor
halloween in arnhem luxor live

De gruwelijkste part van het Oosten, volgens Luxor. Maak je klaar voor waanzinnige deco, verkleed publiek en een line-up waar je kippenvel van krijgt. Muziekstijlen zijn diverser dan ooit, van R&B glijers & hiphop bangers naar disco, house en acid. De kaartverkoop is al begonnen, het goedkoopste kaartje kost je €12,50. 28 oktober ben je welkom. Kijk hier voor kaarten.

Bekijk meer: muziek
THIRSTY B!TCH HALLOWEEN
halloween in arnhem

Het zou geen Halloween zijn als er niet ergens iemand was die het in een ‘sexy’ jasje stopte. Dat doen ze dit jaar bij Club Manhattan met een speciale Halloween editie van Thirsty B!tch. Zaterdag 28 oktober ben je uitgenodigd voor sexy Halloween met erotic shows, exclusive naughty VIP deck en een uitgebreide DJ line-up. Kaartjes koop je online via deze site.

Bekijk meer: discotheken
Forms en {Tussen Haakjes}: Halloween 2017
halloween in arnhem

Forms maar dan in een Halloween sausje. Niet verkeerd, toch? Alles wat je gewend bent van een goede avond Forms: fijne line-up, dikke bass. Maar dan met een dresscode: Dress to Scare! Zoals meestal is ook deze Forms avond in de Willemeen, op 28 oktober. Een kaartje in de voorverkoop kost je een tientje, aan de deur €12,-.

Bekijk meer: poppodia
Trick or Treat bij Bar 41
halloween in arnhem

Bij Bar 41 vinden ze een DJ en verkleedpartijtje alleen niet genoeg. Op 28 oktober ben je daar welkom voor Trick or Treat Candyboys, een feest met onder andere live zombie acts en gratis Halloween visagie. Oh, en een fles Vodka Absoluut kost je speciaal voor Halloween maar €50,-.

Bekijk meer: discotheken
Trick or Treat bij Brigant
halloween in arnhem

Houd je wel van trick or treat, maar niet van Bar 41? Ga je toch lekker naar Brigant. Van de aankondiging hebben ze in ieder geval werk gemaakt:

BRACE YOURSELVES, THERE IS A PARTY COMING.
Vier heksen bij elkaar
Maken een heel vreemd soepje klaar.
Ze dansen om de ketel, maar wat een pech,
Eentje neemt een slok, floep nou is ze weg!
Spinnenkop met spruitjes, knekel met kandij
Die soep is nog niet goed, daar moet nog wat bij……

JIJ!

Dus hou 28 oktober vrij, cancel je werk, verzet het bezoekje naar je oma, zoek de beste halloweenoutfit uit en maak je borst maar nat. Dit wordt een feestje om nooit te vergeten.

Bekijk meer: cafés
<
<
Pagina 1 / 5
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen