6x de beste firstdate plekken in Arnhem

Heb je net een leuke Tinderdate gescoord, maar geen idee wat je moet gaan doen? Of wil jij nu gewoon een keer degene zijn die iets leuks verzint om te doen met je lover? Dan kunnen deze tips misschien nog wel eens handig zijn. Plus: ook nog eens lekker dichtbij huis!

<
<
Pagina 1 / 6
>
Sonsbeek
sonsbeek first date plekken in arnhem

Winter of niet, Sonsbeek blijft altijd een goed idee. Maak een heerlijke wandeling door het park, voer de herten of ga op zoek naar een plekje voor alleen jullie twee. In Sonsbeek heb je genoeg ruimte en tijd voor een goed gesprek. En hebben jullie het hierna te koud gekregen en heeft het dicht tegen elkaar aanzitten op een bankje niet gewerkt? Dan kunnen jullie daarna nog even opwarmen bij de Witte Villa met een heerlijke bakje koffie of warme chocolademelk.

House of Billiards
house of billiards first date plekken in arnhem

Als jullie beide competitief zijn en wel van een spelletje houden dan is de House of Billiards de ideale dateplek voor jullie. De sfeer is er goed en door de heerlijke muziek op de achtergrond en met een lekker drankje erbij hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Daag elkaar uit voor een potje poolen, darten of schaken. En ja, wie er wint.. die krijgt misschien een beloning.

Safari-joggen op de Veluwe
foto-safari-joggen first date arnhem

Houd je meer van actieve dates? Dan is dit wat voor jou! Met deze date leer je elkaar op een sportieve manier kennen én het is ook nog eens romantisch. Een hardlopende gids begeleidt jou en je date tijdens de zonsopgang of zonsondergang door het prachtige landschap van de Veluwe. Daarnaast maak je ook nog een grote kans om de Big five van de Veluwe te spotten. Hoe leuk! Wees niet bang dat je een slechte conditie of tempo hebt. De tijd en afstand kan je vooraf namelijk met de gids bespreken. Handig!

Nederlands Wijnmuseum
wijnmuseum musea in arnhem

Houd je niet zo van daten en word je pas wat losser als je er een drankje in giet? Ha, bingo! Dan kom jij helemaal tot je recht in het Nederlands Wijnmuseum. Niet alleen kan je wandelen door de wijnkelders en van alles leren over wijnen, maar je mag ook nog eens proeven. En dat is wat we willen natuurlijk. Waan je dus als een echte wijnexpert en de fijne gesprekken met je date volgen vanzelf!

Burgers’ zoo
dierentuin arnhem first date

Burgers’ Zoo mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Hoe leuk is het om door het dierenpark heen te wandelen en naar de leukste, gekste en grappigste dieren te kijken. Door dit uitstapje maak je zeker een mooie herinnering met je date. Een dierenpark verveelt nooit. En mocht je date uiteindelijk toch tegenvallen? Dan is de leeuwenkooi altijd dichtbij.

Musis & Stadstheater

Van opera tot pop en van toneel tot cabaret. Het hele jaar door zijn er verschillende optredens in de theaters. Er is voor ieder wat wils. Zit je dus liever achterover en wil je je laten verrassen door een voorstelling? Check dan het programma en kies iets uit wat jullie beide leuk lijkt. Of kies juist iets wat je uit je comfortzone trekt. Deze dateplek is een goede combinatie van kijken, soms praten en genieten.

Welke dateplek spreekt jou aan? Laat het ons weten! 

<
<
Pagina 1 / 6
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen