De Amerikaanse pianist, zanger en songwriter A.J. Croce komt op 23 augustus terug naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg. A.J. Croce staat bekend om zijn eclectische stijl: In de bijna dertig jaar dat hij op het podium staat toont A.J. Croce zich een grootmeester in het combineren van roots, blues, folk, pop én jazz.

A.J. Croce, zoon van de legendarische singer-songwriter Jim Croce, begon zijn carrière op 18-jarige leeftijd als het voorprogramma van BB King. Hoewel de platen zich onderscheiden met sterke jazzinvloeden, is de vroege voorliefde van A.J. Croce voor de blues is duidelijk te horen op zijn debuutalbum. De unieke artistieke combinatie van zijn blues-getinte stem en jazzy pianospel blijkt een schot in de roos.

In de decennia die volgen ontwikkelt A.J. Croce zich steeds meer tot een grensverleggende popartiest. Niet voor niets staan grote artiesten in de rij om me A.J. Croce samen te werken. Lenny Kravitz Dave Matthews, Ray Charles en James Brown zijn maar enkele voorbeelden van de lange lijst muzikanten met wie A.J. Croce het podium heeft gedeeld.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.