Benefietavond voor muzikant Ad van Meurs uit Eindhoven

EINDHOVEN – Drie bands spelen donderdag 6 juli tijdens een benefietavond voor zanger, muzikant en songschrijver Ad van Meurs. Daarmee willen ze de Eindhovense beroepsmuzikant, die wegens ziekte uit de roulatie is, een financiële steun in de rug geven.

Ad van Meurs is een bekende, haast legendarische muzikant uit Eindhoven, opererend als singer/songwriter onder de naam The Watchman. Onder de slogan “Ad van Meurs presenteert” is hij ook een gerespecteerd programmeur en zette zo de “Americana” en daarmee menig carrière op de Nederlandse kaart.

Fund Night: “Een uniek fundraise-concert”
Nu het blijkt dat de financiële situatie hem zorgen gaat baren hebben een aantal vrienden van Ad besloten om op 6 juli in café Wilhelmina in Eindhoven een fundraiser op te zetten. Naast een pop-up CD-winkel waarin alle Watchman en andere albums die Ad gemaakt heeft worden aangeboden, zullen de bands Betty Blue, Bots en Hidden Agenda (met o.a. B.J. Baartmans, Eric de Vries, Sjoerd van Bommel) vanaf 20.30 een prachtige muzikale avond verzorgen. Het doel is natuurlijk een volle zaal, zodat we naast de nieuw ge

Doneren & Tickets
De entree ticket voor deze bijzondere avond bedraagt slechts €10 en is via de voorverkoop button en die avond (mits nog aanwezig) aan de kassa te verkrijgen.
In verband met de verwachte belangstelling raden wij je aan je tickets zsm in de voorverkoop aan te schaffen.

Dat kan op bankrekeningnummer NL 56 INGB 0654256349 t.a.v. S. van Bommel, onder vermelding van Vrienden van Ad.