Na het enorme succes van vorig jaar staat Nuenen op 8 juni (eerste Pinksterdag) weer in het teken van het openlucht festival BLUES’m. In het Park van Nuenen treden tussen 14.00 en 20.00 uur vier bekende bands uit de Nederlandse Blues-scene op. Een voorproefje is er al op zaterdagavond 7 juni in Cafe schafrath.

Zelfs een van de beste Italiaanse bluesgitaristen, Enrico Crivellaro, is van de partij. Samen met Little Steve & The Big Beat staat hij op het podium en brengt een mix van Blues en Soul. Recensenten rekenen Little Steve en zijn band tot een van de beste van Nederland. The Electrophonics stonden al op het fameuze Moulin Blues festival en denderen met hun swingblues train door het Nuenens park. Mojo Hand, een veelbelovende band speelt met energie, passie en plezier en laat een variëteit aan blues stijlen horen met eigen werk en bewerkingen van bluessongs. En natuurlijk mag ook de onvervalst dampende Rhytm & Blues van The Groovetakers niet ontbreken.

Op zaterdagavond 7 juni speelt de Little Boogie Boy Bluesband als warming up in cafe Schafrath aan het Park 35 in Nuenen. Aanvang 21.00 uur. Deze band speelt regelmatig buiten de Nederlandse grenzen met oa. Gitarist John Primer uit Amerika. Zowel op zaterdagavond als op zondag is de entree GRATIS.