Boris (fka Bo Saris) is terug! Op 23 november neemt hij ons mee op een reis door de originele funk & disco. Met zijn 6-koppige band, de Funkateers, reizen we af naar de tijd waar coolness, groovyness & vooral joy centraal stonden. Tijdens de show zullen zowel classics als nieuwe nummers gespeeld worden.

Deze Nederlandse funk- en soulartiest ging de laatste jaren door het leven als Bo Saris, maar heeft nu zijn oorspronkelijke naam weer aangenomen. Met die naamsverandering komt ook een muzikale verandering, zoals te horen is op zijn nieuwe ep ‘Best of Me’, die dit jaar verschenen is. Waar Boris op zijn laatste album ‘Gold’ nog schitterde met een vette blaxploitationsound, heeft hij met dit album het bluesgevoel ontdekt.

Zanger Boris Titulaer (fka Bo Saris) won in 2003 het talentenjachtprogramma Idols. Door de jaren heen heeft hij meerdere clubtours gedaan, won hij de Edison Publieksprijs en werd het nummer ‘She’s on fire’ gebruikt voor de wereldberoemde speelfilm ‘Fifty Shades of Grey’.

Nu komt hij terug naar Amstelveen met zijn nieuwe tour ‘Keep The Funk Alive’. Een persoonlijk verhaal waarin Boris verteld hoe hij deze tijd heeft beleeft en hoe deze muziek hem zo geïnspireerd en gevormd heeft to wie hij nu is. Uiteraard zal het grootste gedeelte bestaan uit vette, uplifting en groovy classics.