STEVE VAI MAAKT HET BOSPOP PROGRAMMA COMPLEET

De laatste naam voor Bospop is bekend! Niemand minder dan gitaarvirtuoos Steve Vai staat zondag 10 juli op het podium in Weert. Eerder werd al bekend gemaakt dat o.a. Santana, Seal, Kensington, Nena, The Cranberries, Elvis Costello & the Imposters en Counting Crows op Bospop spelen. Bospop vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds begonnen via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Steve VaiSteve Vai // Fotografie (C) Marco van Rooijen

Steve Vai drukt sinds de jaren 80 op genadeloze wijze zijn stempel op het begrip gitaarvirtuositeit. Het is dan ook niet gek dat hij met de grootste namen uit de rockmuziek heeft samengewerkt. Zo deelde hij het podium met onder andere Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake en zijn oude gitaarleraar Joe Satriani. Vai heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht en talloze prijzen ontvangen waaronder drie Grammy Awards. Een optreden van Vai kent geen grenzen. Live wringt Vai zijn gitaar uit tot aan de laatste noot.

  • THE MAVERICKS VERVANGEN ROXETTE EN HET VOLLEDIGE TIJDSCHEMA BEKEND!
    Helaas heeft Roxette noodgedwongen hun optreden op Bospop moeten afzeggen wegens gezondheidsproblemen van zangeres Marie Fredriksson. Geen nood want er is een waardige vervangen gevonden. De Grammy Award winnende band The Mavericks vult de lege plek op. Met precies de juiste mix van rock & roll, country en Latin scoorde de band in de jaren negentig meerdere grote hits zoals Dance the Night Away en Here Comes the Rain. Meer dan twintig jaar later brengt de band nog steeds een stortlading aan positieve energie mee het podium op met maar één doel, mensen samenbrengen om te genieten van muziek.

Het volledige blokkenschema is bekend! Je vind het overzicht van al de artiesten met al de tijden hier. Gelukkig is ook dit jaar kiezen niet nodig. Het programma sluit naadloos op elkaar aan zodat je niks hoeft te missen.

Het volledige programma voor zaterdag 9 juli is: Seal, Nena, The Cranberries, Selah Sue, Kovacs, Walter Trout, DeWolff, Flogging Molly, The Waterboys, Maria Mena, Midas, Eisbrecher en Vido & St. Antonius.

Het volledige programma voor zondag 10 juli is: Santana, Kensington, Elvis Costello & the Imposters, Counting Crows, The Mavericks, Steve Vai, K’s Choice, The Howlin’, Trixie Whitley, The BossHoss, CC Smugglers, SIMO en Def Americans.

Op Bospop treden 26 bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op vrijdagavond is er een avondvullend programma dat voor iedereen toegankelijk is, ook zonder Bospop ticket. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. Nieuw dit jaar is de jongerenkaart. Bezoekers jonger dan 16 jaar betalen € 40 voor een dagkaart en € 70 voor een weekendkaart. Ook is er dit jaar een speciale groepskorting: bij een bestelling van 10 kaarten ontvang je een 11e kaartje gratis.

bospop

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren

BOSPOP 2016

Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016
Evenemententerrein A2 Weert Noord

Entree Dagkaart: € 65 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Weekendkaart: € 100 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerendagkaart: € 40 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerenweekendkaart: € 70 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Camping: € 15 (excl. € 2,50 servicekosten)
Camperticket: € 25 (excl. € 2,50 servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door NPO Radio 2 en Lust for Life.