Circus HOOP! komt naar Arnhem en jij kunt kaarten winnen!

Het circus komt naar Arnhem! Geen zielige dieren die trucjes moeten doen, maar een unieke circustheatershow Hoop! Cirque de la Liberté. Op een unieke locatie, de ASM Werf, strijken de artiesten neer van 21 juni tot en met 9 juli. En jij kunt vrijkaarten winnen!

HOOP! Cirque de la Liberté is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Theater, muziek en zang gecombineerd met traditionele, maar ook ongekende circuselementen. Adembenemende acrobatiek, clown-characters die ons een spiegel voorhouden. Allemaal zonder dieren. Nou ja, vooruit, met opblaasbare olifanten.

Circus bij de Rijn

Het circus bestaat uit een internationaal gezelschap van vier circustheaterartiesten en drie muzikanten geworteld in Nederland en één uit Brazilië. Circustheater en muziek in combinatie met kostuums van Arnhemse modeontwerpers. Tel daar het thema Vrijheid en de bijzondere locatie aan de vroegere ASM-haven bij de Rijn bij op en je hebt een uniek uitje. Leuk voor jong en oud.

Publiek HOOP! circus Arnhem
Voor iedereen

Circus is voor iedereen. Bij HOOP! willen ze ook iedereen de kans geven om van de show te genieten. Er zijn verschillende leuke kortingsacties. Zo kunnen mensen die het wat beter hebben een 1 = 2 kaartje kopen voor 25 euro waarbij HOOP! dan 1 gratis kaartje weggeeft aan mensen in Arnhem, die weinig of geen geld te besteden hebben. Verder is er een speciale kortingsactie voor huurders van Volkshuisvesting. Meer info over prijzen en de voorstelling vind je hier.

En wij mogen kaartjes weggeven! Met Spaghetti er ook nog eens bij. Aan de allerlangste tafels, midden in de ASM-haven, voorafgaand aan de avondvoorstelling of na afloop van de middagvoorstelling wordt er samen gegeten. Op het menu staat Spaghetti met Olifantentranen, gebaseerd op een geheim recept van Dudok.

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op 2 vrijkaartjes inclusief  ‘Spaghetti met Olifantentranen’? Dat doe je door je hieronder voor 25 juni in te schrijven op onze nieuwsbrief. En da’s dus heel, heel makkelijk. En als de vrijkaartjes aan je neus voorbij gaan, krijg je in ieder geval wekelijkse updates van indebuurt Arnhem in je mailbox, met al onze andere acties en nieuwtjes. En dat is ook heel leuk!

Vul hier je e-mailadres in om kans te maken op de deze prijs.

*Als je op “Ik doe mee” drukt, ga je automatisch akoord met de actievoorwaarden en ontvang je na het inschrijven één keer per week op dinsdag de nieuwsbrief. Geen paniek, je kan je ook weer uitschrijven

 

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen