Café-Restaurant Dauphine start op vrijdagavond 29 september met het negende seizoen van Club Dauphine. In de intieme zaal achter in het restaurant, waar elke vrijdag gedineerd en gedanst kan worden, zullen tijdens de eerste XL editie minstens twintig artiesten optreden. In hetzelfde weekend zal Candy Dulfer op zondagmiddag 1 oktober een ‘Jazzy Sunday’ concert verzorgen.

Club DauphineAl jaar en dag is Club Dauphine een begrip onder muziekliefhebbers, muzikanten en vooral vocalisten uit Amsterdam en ver daarbuiten. Elke vrijdagavond verschijnen er zeven verschillende artiesten op het podium om samen met de Club Dauphine band hun eigen repertoire en bekende hits te laten horen. Soul, pop, funk en r&b voeren de boventoon, maar ook bossanova, blues en latin songs worden gespeeld. Sinds de allereerste editie hebben er meer dan vijftienhonderd artiesten opgetreden.

Jazzy SundaysWereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer draagt de club al lang een warm hart toe en keert vanaf zondag 1 oktober terug voor haar ‘Jazzy Sundays’, die elke eerste zondag van de maand plaats zullen vinden. Tijdens deze middagen speelt Candy met haar band of programmeert ze een artiest die volgens haar het weekend muzikaal in stijl kan afsluiten.

Naast de vrijdagavond en de Jazzy Sundays zullen er dit seizoen meer concerten plaats gaan vinden in Club Dauphine. Zo komt jazzpianist Peter Beets met gitarist Anton Goudsmit in oktober een eerbetoon brengen aan Wes Montgomery en presenteert blues singer-songwriter Ralph de Jongh drie nieuwe albums in december.