Bluesrock icoon Walter Trout op woensdag 1 november naar Poppodium Metropool in Hengelo

In de touwen maar niet K.O.
Het ging even niet zo goed met de bluesrock legende Walter Trout. Levercomplicaties en Hepatitis C sloegen een zware wissel op de gezondheid van hem maar na een succesvolle operatie in 2014 verraste hij in 2015 vriend en vijand met het ijzersterke “Battle Scars” waarop hij zijn gezondheidsbeslommeringen van zich af zingt en speelt in rauwe autobiografische songs. Trout is herboren en rockt harder dan ooit tevoren!

Gepokt en gemazeld.
Walter Trout kan terugkijken op een prachtige carrière. Eerst nog als wingman voor grote persoonlijke helden als John Lee Hooker, Big Mama Thornton, Finis Tasby, Pee Wee Crayton, Lowell Fulsom, Percy Mayfield and Joe Tex. Daarna als lid van Canned Heat en daarna als laatste “grote” gitarist bij John Mayall’s Bluesbreakers waardoor hij in de voetsporen treedt van Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor. Sinds 1989 vaart hij onder eigen vlag en inmiddels is hij te horen op ruim 40 albums! Zijn voorlaatste album is “ALIVE in Amsterdam” en die plaat is er één om te koesteren. En op 1 september 2017 kwam zijn laatste schijf uit: ‘We’re All In This Together‘. Trout laat wederom horen dat hij nog jaren mee kan en live is hij gewoon op zijn best.

Dat ga je vanavond meemaken. Aangezien de band niet met een setlist werkt is elke show uniek. Laat je dus vanavond verrassen door Walter Trout en kom genieten van een bak bluesrock van de bovenste plank!

Website Walter Trout