Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Paladins in Grenswerk

Concerttip donderdag 20 april: The Paladins in Grenswerk

Kam je vetkuif glad achterover en poets je schoenen! Op 20 april komt het blues rockabilly trio The Paladins naar Venlo! Door de jaren heen ontwikkelde The Paladins een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz die verder reikt dan de standaard rockabilly sound. Gedreven door een zwoele contrabas en een ronkende blues gitaar behoort de band nog steeds tot de beste rock ‘n roll bands die je live op een podium kunt tegenkomen.

De band ontstond in 1980 als schoolband en was actief tot 2005. In 2011 was er een eenmalige reünie en sinds 2014 is de band weer actief. Dit concert is opgezet in samenwerking met Feel The Fifties festival. DJ Big H Jamboree voorziet je tijdens de pauze van goede tunes en DiMarco & His Solid Groove verzorgen de afterparty. Kortom, een uitstekende avond uit!

Meer info en tickets vind je hier.