Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Magpie Salute in Paradiso

Concerttip maandag 10 juli: The Magpie Salute in Paradiso

De paden van muzikanten kruisen elkaar regelmatig tijdens tours, maar ook tijdens creatieve processen. Bij de leden van supergroep The Magpie Salute is dat niet anders, want al decennialang kennen ze elkaar. Recent besloten ze de koppen bij elkaar te steken om hun gezamenlijke project van de grond te krijgen.

Rich Robinson, gitarist en mede-oprichter van The Black Crowes speelt in de band samen met gitarist Marc Ford, Sven Pipien (beiden ook van The Black Crowes), Joe Magistro en Nico Bereciartua. Vocaal bestaat de band uit leadsinger John Hogg (bekend van Hookah Brown en de Britse Moke), voormalig Crowes-zangeres Charity White. The Magpie Salute brengt het beste van deze bands samen. Verwacht dus catchy gitaarwerk en een flinke dosis bluesy rock ‘n’ roll.

Meer info en tickets vind je hier.