De gemeente geeft een kerstfeestje en de hele stad is uitgenodigd!

Ja beste Arnhemmers, dat lezen jullie goed! Na alle frustratie over gemeentelijke belastingen en opengebroken wegen van dit jaar verrast de Gemeente Arnhem ons toch ècht met een heel leuk goedmakertje. 

Wij zijn allemaal welkom tussen 17 en 27 december op het Gele Rijdersplein. Hier kun je dagelijks zien hoe de gemeente om 17.00 uur het licht ontsteekt van de grote kerstboom. Ok, het is geen echte kerstboom. Maar het komt wel indebuurt! We krijgen in Arnhem een kerstboomstellage – een kunstzinnige kerstboom.

Hapjes en wijn

Vervolgens gaan we onder het genot van een lekker muziekje – met zijn allen – gratis  smikkelen van allerlei lekkernijen. Gelukkig hoeven we pas 1 januari te denken aan de extra kilo’s die eraf moeten en kunnen we nu nog even volop genieten van soep, oliebollen en glühwein.

Arnhem Samen

De gemeente wil onder het motto ‘Arnhem Samen’ meer eenheid creëren in de stad en dat klinkt bij ons van indebuurt natuurlijk als muziek – met een oliebolletje – in de oren!

Natuurlijk is ook Indebuurt Arnhem erbij op 17 december, als de kunstzinnige boom voor het eerst wordt verlicht. Tot dan! -:)

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen