De zon komt weer terug: tijd voor Zomerkriebels in Arnhem

Geloof het of niet, maar de zon komt echt weer terug. Als je de voorspellingen mag geloven, en dat doen wij voor het gemak maar even, wordt het zondag 27 graden! Komt dat even goed uit, er is die dag een festival dat Zomerkriebels heet.

Uittip voor de zondag dus. De Arnhemse binnenstadondernemers slaan de handen ineen om te vieren dat de zomer van start gaat! Op zondag 11 juni bruist het in de binnenstad met een vol programma in het teken van shoppen, eten, drinken en muziek.

Genieten van de zomer

Op deze zwoele, zomerse zondagmiddag struin je vanaf 12:00 uur door de winkelstraten langs kraampjes gevuld met allemaal leuke zomerse producten. Geniet van livemuziek op de verschillende pleinen zoals de Korenmarkt, de Jansplaats of Rozet. En wil je afkoelen, check dan ons lijstje met tips even. Zoek je een leuk terrasje? Ook daar hebben wij een lijstje van.

Stuur je zomerse foto

Zomerkriebels is een initiatief van de van de binnenstadondernemers van de Koningstraat, 7 Straatjes, Musis Kwartier, Weverstraat, Jansplaats, de Markt, Rozet en de Korenmarkt.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen