Dit zijn de leukste vacatures in Arnhem van deze week

Zoek jij nog een leuke baan in Arnhem maar weet je niet precies wat voor werk je wil doen? Check dan een van deze baantjes met leuke extraatjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van gratis popcorn, of korting op mooie kleding?

<
<
Pagina 1 / 5
>
Werken in de bios
vacatures in arnhem bioscoop
Verkopen bij JYSK

jysk arnhem

JYSK is een van de grotere woonwinkels in Arnhem. Je kunt er ongetwijfeld veel ervaring op doen maar wat ook wel erg leuk is: je krijgt personeelskorting. Hartstikke handig als je gaat verbouwen of verhuizen, kun je die ene mooie bank scoren met korting! Kijk hier voor de volledige vacaturetekst.

Werken in de mode

Bij kledingwinkel Bershka zijn ze op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker om te helpen in de winkel. Het leuke daar aan is natuurlijk – los van het team en de winkel zelf – dat je toffe kortingen krijgt op de nieuwste mode bij Bershka. Mooi meegenomen! Klik hier voor de vacature.

Feesten bij Freaky

De Freaky Piano bar is op zoek naar nieuw personeel. Als je niet te beroerd bent om ’s nachts en in het weekend te werken kan dit best een toffe baan zijn. Je staat namelijk wel in een van de gezelligste kroegen van Arnhem te werken en je kunt tijdens je werk meegenieten met de live muziek van verschillende pianisten. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Koken bij ’t Taphuys
t taphuys arnhem

Durf jij wel de druk van de keuken aan, inclusief alles wat erbij komt kijken zoals inkoop en onderhandelen met leveranciers? Dan is ’t Taphuys misschien iets voor jou, waar ze op zoek zijn naar een leidinggevend chefkok. Een tof extraatje: je werkt niet alleen in een van de mooiste panden van Arnhem maar krijgt ook trainingen van je werkgever zodat je eventueel door kan groeien. Meer weten? Kijk hier.

<
<
Pagina 1 / 5
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen