Facebookgroepen door en voor Arnhemmers

Tik eens ‘Arnhem’ in op facebook en er komt een gigantische lijst tevoorschijn van groepen die speciaal voor bewoners van onze stad bedoeld zijn. En allemaal met een verschillend doel. Lees hier welke leuke facebookgroepen wij zijn tegengekomen.

(026) Oppas Arnhem

Je kunt bij deze groep terecht als je op zoek bent naar een oppas maar ook als je jezelf wil aanbieden als oppas. Best handig, want de mensen die reageren wonen altijd in (de omgeving van) Arnhem. Bovendien kun je gelijk even naar het profiel achter de persoon kijken om iets meer over ze te leren voor je een kennismakingsafspraak maakt. Klik hier om bij de groep te komen.

ArtEZ Arnhem

Een groep voor iedereen die studeert aan kunstacademie ArtEZ of er doceert. Ook mensen die op de een of andere manier met ArtEZ hebben samengewerkt of dit willen doen kunnen zich aanmelden voor de groep. Klik hier om de facebookpagina te bekijken. Let op! De groep is bedoeld voor mensen met en connectie met ArtEZ. Heb je die niet, dan is er eigenlijk weinig te beleven op de groep.

Vacatures regio Arnhem & Nijmegen

Goed, deze groep richt zich weliswaar niet alleen op Arnhem, maar er komen genoeg vacatures voorbij voor functies in of rondom onze stad. Als je werkzoekende bent kan deze groep een goede uitkomst bieden omdat er nog wel eens functies voorbij komen die je niet op websites van uitzendbureau’s tegenkomt. Bekijk hier de facebookgroep.

Rommelhoek 026

Er zijn een hoop facebookgroepen waar tweedehands spullen en andere rommel verkocht wordt. Het fijne aan Rommelhoek 026 is dat ze ruim 65.000 leden hebben waardoor er supersnel wordt gereageerd en het aanbod groot is. Bekijk hier de groep en wordt lid. Andere groepen die ongeveer hetzelfde doen zijn bijvoorbeeld 026 Rommelhoek Arnhem en Rommelhoek Arnhem e.o.

Live muziek Arnhem

Blijf op de hoogte van waar en wanneer er live muziek in Arnhem plaatsvindt. De groep wordt druk bezocht door programmeurs en organisatoren van muziekevenementen dus je weet dat je altijd op de hoogte bent. Er komen allerlei verschillende muziekgenres voorbij dus er is voor ieder wat wils. Bekijk hier de pagina.

Arnhem Rave & After

Wil je raven maar weet je niet waar? Niet getreurd. Hebben ze nu een facebookgroep voor. Als je wil weten waar je moet zijn voor de leukste feestjes, nog kaartjes moet scoren of gewoon grappige filmpjes wil zien, sluit je dan even aan bij deze facebookgroep. Je moet wel eerst even lid worden.

Arnhem Mijn Stad (A.M.S.)

Deze groep gaat eigenlijk over alles wat met het onze stad te maken heeft. Er worden posts geplaatst met bijzondere foto’s van de stad maar ook evenementen worden aangekondigd en Arnhemmers leggen hun vragen over de stad voor aan anderen. Er onstaat nog wel eens een discussie maar dit wordt goed gemodereerd.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen