Feestje op hoogte: vandaag opent studentenflat Helix

Van Rijkswaterstaattoren naar studentenflat. Om dat te vieren houdt SSH&, aanbieder van studentenwoningen, vandaag een openingsfestival Into the Sky – Where Helix comes to Life. Vanaf 16.00 uur kun je Helix zelf beleven.

Je kunt tijdens het festival een kijkje nemen op de de 17e verdieping van Helix, genieten van muziek en meedoen met workshops. Meer weten over een van de eerste Helixbewoners, de slechtvalk? Een vogelspecialist kan je er alles over vertellen. En wil je nog op een andere manier ínto the sky’? Dat kan op de klimmuur.

Grootste kantoortransformatie buiten de Randstad

Met 14.400 m2 is Helix de grootste kantoortransformatie buiten de Randstad. In Arnhem zijn de afgelopen tijd veel lege kantoren omgebouwd naar woningen. Daarmee geeft de stad een nieuwe toekomst aan oude gebouwen.

Op zoek naar een stekkie?

Voor studenten die nog woonruimte zoeken in Arnhem, biedt SSH& appartementen aan in de Zoomstraat. Net zoals Helix is de Zoomstraat ook een groot succes. Wie interesse heeft, moet dus snel zijn. Op de website van SSH& worden iedere donderdag appartementen aangeboden. De laatste worden aangeboden op 31 augustus.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen