Festival De Luie Hond programma bekend: meer livemuziek dan ooit!

Sinds vandaag is bekend wat op het programma staat voor Festival de Luie Hond op de Stadsblokken in Arnhem. Naast een foodcourt en een kidsprogramma worden we dit jaar aangenaam verrast want: muziek, muziek, muziek! 

Afrobeat, funky hiphop en reggae

Dit jaar kun je bij de Luie Hond namelijk rekenen op een stuk meer livemuziek dan voorgaande jaren. Allereerst is daar headliner Oghene Kologbo, een Nigeriaanse artiest die met zijn Afrobeat muziek de zomer naar de Stadsblokken brengt. Daarnaast worden bezoekers getrakteerd op deuntjes van The Cool Quest, een mix van funky hiphop, soul en jazz. Je kent ze misschien wel van 3FM Serious Talent of hebt ze zien optreden bij De Wereld Draait Door. Als toetje kun je (hopelijk in de zon) genieten van The Dubbeez en hun reggae klanken.

the cool quest festival de luie hond

Dat is overigens nog niet alles wat betreft de muziek. Het festival is een samenwerking aangegaan met ArtEZ. Er wordt op De Luie Hond een podium geboden aan een hoop (startende) bandjes van het conservatorium. Zo kun je proeven van allerlei soorten muziek.

Foodcourt en kidsdump

Heb je het wel gezien met al die bandjes dan kun je naar de foodcourt struinen. Daar vormen allerlei Arnhemse ondernemers samen een foodplein waar je terecht kunt voor een simpel hapje of een uitgebreid diner. De foodcourt vind je onder de John Frost brug.

Als je de kids op sleeptouw wil nemen naar een festival is dit overigens het moment, want kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Er is een kinderspeelplaats waar ze zich de hele middag kunnen vermaken. Daarnaast zijn er lekkere versnaperingen speciaal voor kleintjes zoals ijsjes en crepes.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen