Foot & Food: nieuw festival in Park Lingezegen

Foot en food, een leuke combinatie. En nee, je gaat geen druiven stampen tijdens dit nieuwe festival in Park Lingezegen. Wat dan wel? Dat gaan we je natuurlijk snel vertellen!

Lekker eten, muziek én sportief bezig zijn. De vierde editie van de Lingezegenloop op 30 september wordt dit jaar opgeleukt met het eerste Foot & Food Festival op het evenemententerrein op De Park. Het is meteen de officiële opening van dit evenemententerrein.

Veel activiteiten voor jong en oud

Iedereen is welkom: sporters, niet-sporters, jong en oud. Op het Foot & Food Festival kun je voor lekkere gerechten terecht bij verschillende foodtrucks. Er is ook een streekmarkt met heerlijke, verse producten.

Naast alle lekkers is er op het festival veel ruimte voor sportieve activiteiten. Er worden allerlei sportieve workshops georganiseerd en de kinderen kunnen los op een kids playground met onder andere springkussens.

Lingezegenloop als toetje

Heb je iets te veel gesnoept, no worries, dat ren je er zo weer af. De Lingezegenloop is aan het eind van de middag. Je moet je wel eerst even inschrijven, dat kan hier.

 

 

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen