For the Freaks dit weekend, Zac Brown en Jimi Hendrix

Zaterdagavond in FOR THE FREAKS, de Zac Brown Band.
Een band die in Amerika bijzonder groot is, country in de breedste zin van het woord speelt, en hier wel wat wat extra aandacht mag krijgen. De band heeft inmiddels zes studio en twee live albums op hun naam staan. De albums You Get What You Give en Uncaged waren goed voor platinum met meer dan 234.000 verkochte exemparen.
Vanaf 22:00 kunnen jullie hier kennis maken met een optreden uit 2017 met de Zac Brown Band, live at Forrest Hills in New York.

James Marshall “Jimi” Hendrix gebroen 27 November 1942, overleed op 18 september 1970. Velen beschreven hem als geniaal, experimenteren met de gitaar daar draaide hij de hand niet voor om. Helaas was hem geen lang leven beschoren, zoals wel vaker bij extreme talenten, werd de druk te groot. Wel liet hij ons ontzettend veel mooie muziek na, zoals vanavond hier in FOR THE FREAKS ook te horen is met een concert uit Stockholm, een concert dat hij op 9 januari 1969 gaf.
Het concert duurt ruim twee uur, hier heb ik maar één uur, de rest kun je vanaf maandag via uitzending gemist beluisteren.

FOR THE FREAKS, elke donderdag, zaterdag en zondagavond, vanaf 22:00 een live concert.
Luisteren kun je via http://www.radio.duivenstraat.net of Tune-In: http://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen