Gaat Arnhem de Nightlife Award winnen? Dit zijn de kanshebbers

Een kroegentocht langs minstens drie cafés was al een absolute must op onze bucketlist, maar nu heb je nog een reden om aankomend weekend een kroegentocht te houden in Arnhem. Er zijn namelijk 14 Arnhemse cafés en clubs die in aanmerking komen voor de Nightlife Awards. 

Om ervoor te zorgen dat Arnhem die felbegeerde prijs binnensleept moet er wel gestemd worden. Wie zijn de kanshebbers? Nou wat dacht je van: 5th Avenue, Aspen Valley, BAR XO, Bloopers, Café ’t Huys, Café Colours, Café de Schoof, Café Pavlov, Club Manhattan, Juicy Lucy, Loft Arnhem, Piano Bar Freaky, Plaza Arnhem en Shooters Arnhem. Je hebt nog tot 1 oktober de tijd om hier te stemmen!

Hoe werkt de verkiezing?

Goed om te weten: Het afgelopen jaar heeft Nightlife Magazine 3.0 alle Nightlifebedrijven nauwkeurig in kaart gebracht. Nightlifebedrijven zijn commerciële horecabedrijven waarbij voorgrondmuziek, programmering, dansen en/of feesten, essentiële onderdelen zijn van de bedrijfsvoering. Het uitgaanspubliek stemt via Facebook en de stemsite op hun favoriete café en er is een geavanceerd softwareprogramma waarmee ze de populariteit van alle Nightlifebedrijven op Facebook objectief kunnen meten.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen