Geslaagd aanloopfeestje…….

Drukke Preparty bij Taveerne Tivoli in Raalte met lekker optreden van The Grand East

Het was heel gezellig druk op onze Preparty die zondagmiddag plaats vond . Ondanks het zwaar bewolkte weer met af en toe regendruppels wisten honderden liefhebbers de weg naar Tivoli weer te vonden. En daar kregen ze geen spijt van. The Grand East ( voorheen Texas Radio ) trakteerde het publiek op een heel lekker optreden dat de groep met Pinksteren nog eens zal overdoen. Het geluid was goed, de bij vlagen psychedelische ’70 sound van de band met een krakend orgeltje deed het meer dan goed in het bomvolle Tivoli! 

Traditioneel nam Ribs & Blues voorzitter Ton Groot Beumer ook even ’t woord. Hij maakte allereerst bekend wie zich Ribs & Blues sheriff 2016 mag noemen : de 11 jarige Linde Schrijver uit Raalte zwaait met Pinksteren de scepter in Kidsadventureland. Andere nieuwtjes die hij met de aanwezigen deelde:

– The Wall of Death, een fantastische historische attractie met rondrazende motoren in een cilindervorige houten constructie komt het 20 jarig bestaan van ons festival opluisteren.

– Ralph de Jong en Tineke Schoemaker ( Barrelhouse) fungeren als vocalisten bij The Blizzards die op zaterdag met het Noordpoolorkest nummers van ‘ Cuby” in splinternieuwe arrangementen zullen brengen.

-The European Blues Award 2015 zal aan Ribs & Blues worden uitgereikt tijdens de komende editie.

– Onder onze Facebook likers wordt een gesigneerde vintage Stratocaster verloot met de krabbels van o.a. Ilse de lange , J.B. Meijers en vele andere R& B artiesten van 2016.

Daarna was het nog heel lang gezellig met biertjes en goede gesprekken……….

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen