Hier in Arnhem geniet je deze zomer van livemuziek op het terras

DJ’s zijn tof, maar verlang jij ook wel eens naar de klanken van echte instrumenten en mooi stemgeluid? Livemuziek kan zo heerlijk genieten zijn, zeker in de zomer. Bij Grand Café Metropole geniet je van heerlijke livemuziek op het terras én in de binnentuin. 

Livemuziek buiten: Enjoy Terras Concerts

Het terras van Metropole vindt je aan de levendige Steenstraat en is net volledig vernieuwd met fijne stoelen en veel groen. De perfecte plek dus voor een beetje livemuziek. Tijdens de Enjoy Terras Concerts kijk je op het terras van Grand Café Metropole naar verschillende muzikanten. Drink samen een wijntje, neem een borrelhap of een lekker broodje en geniet van de bijzondere achtergrondmuziek van Alpha en Jentley.

grand cafe metropole terras arnhem
Alpha

Zaterdag 13 juli verwelkomt Metropole de Brabantse band Alpha op het terras. Vanaf 16.00 uur zal de akoestische coverband een kleurrijk repertoire laten horen in een tweestemmig jasje. Het duo speelt bekende nummers en geven daar een eigen draai aan.

Jentley

Op zaterdag 10 augustus wordt je verrast door singer songwriter Jentley. Zij heeft een unieke stem, speelt piano en is ook nog theatermaker. Een zonnige zaterdagmiddag kan alleen maar mooier worden met haar prachtige klanken. Jentley begint om 16.00 uur met spelen.

livemuziek in arnhem metropole

Metropole Garden Sessions

Geen zin of tijd om deze zomer nog langs Grand Café Metropole te gaan voor fijne livemuziek? Vanaf september beginnen de Metropole Garden Sessions weer in de bijzondere binnentuin van het café. Zondag 29 september wordt afgetrapt door Ineke van Doorn begeleid door Mark van Vugt op gitaar. Elke zondagmiddag zijn er Jazz Garden Sessions bij Metropole. Meer weten? Kijk dan naar het programma.

ArtEZ Playground

Geen tijd voor de terrasconcerten en ook nog altijd druk op de zondagmiddag? Dan is er nog een optie om te luisteren naar livemuziek in Metropole! Vanaf oktober is er elke dinsdagavond ArtEZ Playground. Studenten van de Conservatorium Jazz&POP opleiding komen dan muziek maken in de grote zaal van Metropole, bovenin het pand. Aansluitend zijn er jamsessies.Meer over Grand café Metropole ontdekken?

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen