Hier speel je een pubquiz in Arnhem

De herfst zet lekker door en de vakantie is toch echt voorbij. Wat is er nou leuker dan quizzen spelen in een warme kroeg om de sleur te doorbreken? Wij telden maar liefst vier cafés waar je mee kan doen aan een pubquiz. Wij zetten de quizzen met aanvullende info voor je op een rijtje.

<
<
Pagina 1 / 4
>
‘t Moortgat

pubquiz in arnhem

Om de week op zondag organiseert ’t Moortgat een pubquiz. De quiz is zelfgemaakt en bestaat vooral uit actuele, historische, sport en lokale vragen. En natuurlijk een muziekronde. Het inschrijfgeld is 2,50 euro p.p. en aankomende zondag 8 oktober om 20.00 uur start alweer de tweede quiz van dit seizoen. De teams bestaan uit maximaal 6 personen. Het inschrijfgeld wordt verdeeld over de drie winnende teams.

Café Sint Jan

pubquiz in arnhem

Iedere eerste vrijdagavond van de maand kan je mee doen aan de pubquiz in Sint Jan. Het is een avond voor jong en oud en iedere maand weer gezellig druk. Inschrijven voor de quiz kan vanaf 20:30 uur en het begint om 21:00. Het inschrijfgeld is 2,50 euro p.p. en een team bestaat uit maximaal 6 personen. Het winnende team krijgt een tegoedbon van Sint Jan.

De Barron

barron pubquiz in arnhem

In de Barron wordt iedere dinsdagavond een Engelstalige pubquiz gehouden. De quiz heeft vijf rondes, te weten een Newsround, Musicround, Pictureround, Speed round en General Knowledgeround. Er is ook nog een bonusronde voor een aantal toffe bonusprijzen. De quiz wordt omschreven als ‘een portie leuk, laagdrempelig maar zeker wel professioneel’. Er worden hapjes uitgedeeld en als winnend team ontvang je eeuwige roem en een goede fles alcoholisch lekkers. Ook de tweede plaats krijgt een lekkere versnapering. Het start om 21:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De kosten voor de deelnemers zijn 3 euro p.p.

Café de Beugel

pubquiz in arnhem

De Beugel organiseert af en toe een Film- en seriequiz. Het is meestal op woensdag en begint om 21:00 uur. Ze hebben geen vaste agenda voor de quiz maar je kan de planning in de gaten houden op de evenementenpagina van cafe de Beugel.

Zijn we een pubquiz vergeten? Laat het ons weten!

<
<
Pagina 1 / 4
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen