Houd je weekend vrij en je maag leeg: morgen begint Arnhem Proeft!

Wat is er nu lekkerder dan met mooi weer door het groen struinen, een lekker drankje drinken en wat hapjes eten? Dat vinden ze bij Arnhem Proeft! ook want daar kun je vier dagen lang niks dan dat doen. Morgen gaat het culinaire festival van start en wij kunnen niet wachten.

Na al die jaren is Arnhem Proeft! een begrip geworden in de stad. En dat is niet gek want het is een vrij uniek concept. Het culinaire megafeest is in het Musispark. Daar presenteren 28 uitsluitend Arnhemse ondernemers op het gebied van eten en drinken allerlei lekkers. Terwijl de bezoeker geniet van al dat lekkers wordt hij vermaakt door lokale artiesten. Verwacht zang, dans, kunst en meer.

En meer?

Arnhem Proeft! werkt samen met allerlei Arnhemse partijen zoals ArtEZ, dansschool Versteegh en Luxor. Er zal ergens een flashmob plaatsvinden (maar waar, en wanneer?) en er staat een festival piano op het terein. Voor het hele programma kun je hier kijken.

arnhem proeft
Hoe werkt het?

Op het evenement wordt met ProefMunten gewerkt. Een munt koop je voor €2,50 per stuk. Een hapje kost tussen de 1 en 5 munten, afhankelijk van het hapje. Een glas bier heb je voor 1 munt en een wijntje kost je 1,5 munt. Als je vast de speciale menukaarten van de deelnemers wil bekijken klik dan hier. De ondernemers hebben ook gezorgd voor vegetarische en glutenvrije hapjes.

Wil je vast de sfeer proeven? Kijk dan eens op de website van Arnhem Proeft! Wij gaan in ieder geval even kijken in het Musispark deze week, jij ook?

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen