Daar zijn we weer met zeven kakelverse namen. Lieten we jullie eerder al weten dat o.a. Kensington, Delain Bökkers, Drive Like Maria, Kraantje Pappie en Paul Elstak naar het DRU Park komen. Vandaag kunnen we daar de volgende zeven acts aan toevoegen: Chef’Special, Navarone, King King, Ward Thomas, The Grand East, Giocatori en Danjah.

Met Chef’Special komt één van de populairste Nederlandse acts van dit moment naar Huntenpop. Maar liefst 47 shows speelden ze afgel

Langzaam aan begint de line-up vorm te krijgen. Ook dit jaar werken we weer aan een hele brede programmering met voor elk wat wils. Zo combineert het Nijmeegse Navarone soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock en kunnen de bluesrockers onder ons gaan genieten van het uit Glasgow afkomstige King King, de afgel

Naast gevestigde namen komt er uiteraard ook dit jaar weer veel nieuw muzikaal talent naar de Achterhoek. Wat te denken van The Grand East: rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Speciaal voor Huntenpop komt het Britse Ward Thomas naar Nederland, een duo bestaande uit de tweelingzusjes Catherine en Lizzy Ward Thomas dat Countrypop maakt en onlangs op showcasefestival Eurosonic Noorderslag nog hoge ogen gooide.

Voor wie iets minder heeft met bandjes, is er uiteraard altijd nog de Festivaart Stage. Met de hipste acts op het gebied van urban en dance. Want naast de al eerder bevestigde Kraantje Pappie en Paul Elstak, zullen ook Giocatori en Danjah daar hun opwachting maken. Binnenkort volgen uiteraard nog veel meer namen.

ONLINE KAARTVERKOOP
De reguliere voorverkoop is inmiddels ge

FYSIEKE VOORVERKOOP
Voor de liefhebber van een papieren kaartje

Regionale voorverkoopadressen:
– CIGO, ULFT*
– PRIMERA, ULFT*
(* LET OP: er worden servicekosten in rekening gebracht)

PRIMERA
Kaarten voor Huntenpop zijn ook verkrijgbaar bij de meer dan 490 landelijke Primera winkels.