Jammer! eetcafé en muziekhonk 8-bit stop ermee

Iets meer dan een jaar geleden begon het avontuur voor eetcafé 8-bit. Een uniek concept in de stad waar je terecht kon voor een goede hap, een dansje en de lekkerste underground muziek. Maar nu valt het doek helaas voor deze bijzondere Arnhemse plek. 8-bit is niet meer. 

Via Facebook laat de organisatie weten dat 8-bit ermee stopt. “8-bit is niet meer helaas, thanks allemaal voor de mooie avonden!” Veel Arnhemmers geven aan te balen van dit nieuws, met opmerkingen als ‘Thanks voor een toptijd’ en ‘niks dan lof voor dit concept’. 8-bit profileerde zich niet alleen als eetcafé maar ook als feestkelder waar gasten konden genieten van de beste underground muziek. Letterlijk underground, dus. Volgens de organisatie was er simpelweg te weinig animo voor het concept.

Eindfeest

Er wordt wel afgesloten met een knaller! Op zaterdag 28 juli kun je nog eenmaal meedansen- en eten in de kelder van 8-bit. Wat er allemaal op het programma staat is nog niet bekend, maar duidelijk is wel dat het een knalfeest gaat worden.

neighbourhood
Maar liefst 2 nieuwe hotspots in onze stad: Neighbourhood en 8-bit
Arnhem is sinds kort maar liefst twee hotspots rijker: men’s essentials winkel Neighbourhood en eetc…

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen