Jouw vrijdagavond: kom dansen in Club De Kerk

De Kerk kwam zo mysterieus in ons leven als hij weer verdween. En nu is De Kerk weer terug. Is het een heilig huis, een kroeg, een club? Kunnen we hier onze heil vinden of is het een maskerade voor een duivelse doerakkenclub? Daar kunnen we vrijdag achter komen.

Bij De Kerk leer je andere werelden kennen komende vrijdag. Global Disco geeft je een goed staaltje muzikale disco-opvoeding door een reis door discoland. Van Afro beats tot Bollywood: als je er maar op kunt dansen.

WTF is De Kerk?

Goede vraag. In De Kerk komen mensen samen. In De Kerk beleven we, helen we. We gaan er uit en vergeten. We ontmoeten en gaan verder.

Club De Kerk is de nieuwe hotspot van Arnhem voor feestjes en ander fijn gebeuren.

Wat voor deuntjes dan?

Er staat wel een hoop fijns op het menu. Als eerste Janai, misschien ken je hem wel van het Nijmeegse feestje Gelukzoekers. Verwacht van hem een combo westerse en niet-westerse invloeden zoals Türk Pop, Balkan Beats, Indiase Disco en Israëlische New Wave. Je hoofdgerecht is DJ Payola die trofeeën uit India meeneemt, van 60’s Bollywood surf tot Punjabi Bhangra van nu. Je toetjes is Felix Tapes, met Nigerian funk, Amazon tribe muziek en nog veel meer.

Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig geworden. Jij ook? Check dan even het facebookevent. Zorg wel dat je kaartjes hebt!

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen