Jr. Mack & Blind B and the Visionaires

Blues liefhebbers opgelet, dinsdag 2 mei komt de Amerikaanse blues-gitarist en vocalist Junior Mack met de allerbeste Nederlandse blues muzikanten naar Q-Factory!

De in New Jersey geboren Junior Mack speelt vanaf zijn negende gitaar en werd beïnvloedt door grootheden als Lightnin’ Hopkins, Jan Akkerman en Wes Montgomery. Hij werkte samen met onder andere The Allman Brothers, Jeff Healy, Chaka khan en Derek Trucks. Samen met The Heritage Blues Orchestra maakte hij een van de meest geprezen blues platen van de afgelopen jaren. Als doorgewinterde muzikant weet Junior Mack zijn publiek dan ook als geen ander te betoveren en te boeien met zijn soulvolle interpretatie van de blues met uitstapjes naar rock, soul en gospel.
Na een een succesvolle Nederlandse tour met alleen maar lovende recensies en reacties, komt Junior Mack nu weer terug naar Nederland. Samen met Blind B and the Visionaires, de all star band met heren die hun sporen in de vaderlandse blues ruimschoots verdiend hebben. Verwacht een spetterend optreden vol soulvolle blues en met Jan Akkerman als een van je grootste fans, kan het niet anders dan een topavond worden.

Locatie: Q-Factory, Amsterdam, Kleine zaal
Tickets: € 11,-
Datum: Di 02 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Tickets

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen