Let it snow! Op deze plekken is dit jaar een kerstmarkt in Arnhem

Warme chocomel, een dik pak sneeuw buiten, foute muziek en lekker eten: jeetje wat houden wij van kerst! En nee, het is niet te vroeg om erover te beginnen en het is al helemaal niet te vroeg om inkopen te doen. Daarvoor hoef je echt niet naar Duitsland of de Randstad, onze stad heeft genoeg te bieden. Op deze plekken vind je dit jaar een kerstmarkt in Arnhem.

<
<
Pagina 1 / 6
>
Kerst in de gevangenis

Er komt in de voormalige koepelgevangenis een grote kerstmarkt dit jaar. Schreven we trouwens al eerder over. 15, 16 en 17 december ben je welkom in de koepelgevangenis. Op vrijdag 15 december van 16.00 uur  tot 22.00 uur, de andere dagen kan je al om 10.00 uur je inkopen komen doen. De kerstman zelf is er trouwens ook bij!

Grootste kerstmarkt van het Oosten
kerstmarkt in arnhem

Zeg je kerstmarkt in Arnhem, dan zeg je kerstmarkt van het oosten.  Vorig jaar was het al een razend succes dus we verwachten dit jaar eigenlijk hetzelfde. Deze kerstmarkt is op 17 december van 12.00 uur tot 17.00 uur te vinden in de binnenstad. Het is inderdaad een heel grote kerstmarkt, want je vindt kramen in de zeven straatjes, het Brouwersplein, Koningsstraat, Bakkerstraat, Rozetkwartier en nog meer plekken. Kortom: wandel gewoon de stad in en je loopt er vanzelf tegenaan.

Kerstmarkt Steenen Camer
kerstmarkt in Arnhem

Een kerstmarkt in Charles Dickens stijl: kan het nog meer kerst zijn dan dat? In Elderveld ben je op 10 december welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur voor de kerstmarkt Steenen Camer. Met hapjes, drankjes, kraampjes en meer. Je vindt e markt in het Hannesstraatje.

Kerstmarkt Schaarsbergen
kerstmarkt in arnhem

Op een prachtige locatie tegen de achtergrond van de dorpskerk vind je op 16 december een van de gezelligste kerstmarkten van onze stad. Schaarsbergen verandert voor een dag in een echt kerstdorp. Je bent vanaf 16.00 welkom, de markt sluit om 20.00 uur. Er staan meerdere kraampjes maar er zijn ook activiteiten voor het hele gezin en live muziek.

Sonsbeek Kerstmarkt

kerstmarkt in arnhem

De kerstmarkt in Arnhem van 17 december kun je afronden door ook nog even door te lopen naar Sonsbeek voor de Sonsbeekmarkt kersteditie. 17 december ben je welkom tussen 11.00 uur en 18.00 uur. Naast kraampjes is er ook theater te zien en kun je er lekkere kerstsnacks krijgen.

Wintertuineditie Sonsbeekmarkt Kasteel Zypendaal
kerstmarkt in arnhem

Kan je niet wachten tot eind december? Op 3 december kun je al naar de kerstmarkt bij Kasteel Zypendaal: de wintertuineditie. Streetfood, kraampjes met fair trade en ambachtelijke producten en dat alles bij het romantische – en hopelijk met sneeuw bedekte – kasteel Zypendaal. Je bent van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom.

<
<
Pagina 1 / 6
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen