Leuk volgens local Juliette: ‘Paradijs is een prachtige straat geworden’

Niemand weet beter wat de mooiste plekken van Arnhem zijn dan de inwoners, de echte locals. Jullie dus. Daarom vragen wij elke week een Arnhemmer naar zijn of haar favoriete plekken. Deze week aan de beurt: Juliette Brans. Zij zingt je blij en deelt ook meteen even haar favorieten.

Langs de Rijn

Nu ik in het centrum woon, wandel ik met gemak de brug over. Als je dan linksaf langs de Rijn loopt zie je het centrum zo mooi liggen. De kindertjes gooien hun schoentjes uit en beginnen enthousiast te pootjebaden op één van de mini-strandjes. Een heerlijk vakantiegevoel. Als Nijmeegse gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen als ik de Waalbrug over ga. Maar nu ik naast de Eusebius woon krijgt ook Arnhem een plek in mijn hart.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen