Leuk volgens Monique: ‘Hier heb je altijd fijne muziek en leuke mensen’

Indebuurt Arnhem weet veel hotspots te vinden, maar kent ze niet allemaal. De hulp van Arnhemmers is meer dan welkom! De echte locals, die Arnhem op hun duimpje kennen. Fotograaf Jacqueline de Wit gaat op pad met haar trouwe camera en vraagt Arnhemmers: waar kom jij nu het liefst? Deze week aan de beurt: Monique Brinkhoff.Pagina 1/5

⟵ swipe
swipe ⟶

Dit is Monique

Maak kennis met Monique Brinkhoff (56), fotograaf en conceptbedenker. Oorspronkelijk komt Monique uit Nijmegen, maar woont nu al twintig jaar in Arnhem. “Ik vind het hier heel fijn wonen en ben vooral dol op de Posbank, zo mooi daar!”

Stella by Starlight

Met stip op 1 noemt Monique Stella by Starlight. “Ik hou van de de eigenheid, zonder opsmuk en het welkom voelen. Het Coehoornpark is gelukkig weer open en er is altijd fijne muziek en leuke mensen.”

Toneelgroep Oostpool

“Dit is een fantastisch gezelschap met bijzondere samenwerkingen, zoals nu met Introdans. Ze staan altijd open voor nieuwe verbindingen.”

Focus Filmtheater

focus arnhem restaurant eten drinken

Als groot liefhebber van filmhuisfilms tipt Monique Focus. “Niets beter, lekkerder dan een goeie film! Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe Focus, maar de zalen zijn erg mooi!”

De Nieuwe Oost

Tenslotte noemt Monique nog De nieuwe Oost in de Rijnstraat. “Mart van Berckel heeft daar binnenkort zijn prachtvoorstelling ‘continenten’. Het is in het hart van de stad met jonge makers van dans en theater.”

Meer tips:
Leuk volgens Hanneke: ‘Hier haal ik het lekkerste naanbrood’
Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakel…
Leuk volgens Tian: ‘Bij dit restaurant kom je niks tekort’
De beste tips krijg je natuurlijk van échte locals. Tian is onze nieuwe redactiestagiair en weet de …
Leuk volgens Maxime: ‘deze binnentuin is heerlijk!’
Indebuurt Arnhem weet veel hotspots te vinden, maar kent ze niet allemaal. De hulp van Arnhemmers is…


Pagina 1/5

⟵ swipe
swipe ⟶

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen