Line-up Naked Song Festival compleet

Met de laatste toevoeging van drie namen is de line-up van Naked Song Festival 2015 compleet. Op zaterdag 6 juni verwelkomen we, naast de eerder aangekondigde artiesten Douglas Firs, Aidan & Birds That Change Colour. Ook dit jaar presenteert Jan Douwe Kroeske zijn 2 Meter Sessies in de Stadsfoyer. Nieuw deze editie is de siso popquiz onder leiding van Number 42.

2 Meter Sessies @ Naked Song
De 2 Meter Sessies komen terug naar Naked Song! Net als vorig jaar zal onder leiding van geestelijk vader Jan Douwe Kroeske dit concept, dat perfect bij de filosofie van het Naked Song Festival past, naar Eindhoven komen. Al vanaf 1987 gaat Jan Douwe Kroeske met zijn sessies de wereld over. Artiesten als Coldplay, Nirvana en R.E.M. namen al lang geleden een akoestische sessie op. Ook dit jaar zal Jan Douwe Kroeske weer aan de hand van het immense 2-meter archief verschillende artiesten interviewen, waarna natuurlijk ook ruimte overblijft voor een sessie van de muzikant zelf.

Siso popquiz
Hoe staat het met jouw kennis over singer-songwriters en Naked Song? Test het zelf tijdens een van de vier mini pop-quizzen die tijdens het festival plaatsvinden. Onder begeleiding van quiz-organisator Number 42 kun je in deze mini-quiz van 30 minuten bewijzen dat jij de ultieme Naked Song kenner bent! Via leuke vragen, interessante feitjes en grappig weetjes nemen we je in sneltrein vaart mee door de wondere wereld van singer-songwriters. Je kunt deelnemen aan de quiz in een team van 2 personen. Meld jouw team 10 minuten van tevoren aan bij het pop quiz podium in de Kleine foyer op de eerste verdieping.

line-up:

James Vincent McMorrow
Pokey LaFarge
Justin Nozuka
Gavin James
Causes
Emil Landman
The Wood Brothers
Eriksson Delcroix (Broken Circle Breakdown)
Wendy McNeill
Adna
Charlie Cunningham
Chris Smither
The Dustbowl Revival
Luke Jackson
Wink Burcham
Brock & The Brockettes
Douglas Firs
Aidan
Birds That Change Colour

Voor meer informatie & tickets

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen