In juli bestaat het London Calling festival precies 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. London Calling is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam als de springplank voor alternatieve bands naar clubs, poppodia en festivals, maar ook bij het grote indie-liefhebbende publiek. Al sinds de start in 1992 is London Calling het ontdekfestival dat nieuwe, spraakmakende, kwalitatief hoogstaande, alternatieve bands uit de hele wereld programmeert en dat blijft doen.

Dit gaan we in het najaar vieren met de komende editie die op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober aanstaande plaatsvindt in Paradiso. Met veel trots kunnen we nu al hiervoor de eerste acts Hurray For The Riff Raff, Marlon Williams en Harlea aankondigen. Weekendkaarten en losse dagkaarten gaan op vrijdag 12 mei om 10.00 uur in de verkoop via de website van Paradiso.

De huisstijl en het logo van London Calling zullen wij voor deze gelegenheid voorzien van een nieuw jasje. Ook de website zal vanaf juni een nieuwe look & feel krijgen, waarbij artiesten centraal blijven staan en alles wat het festival mooi heeft gemaakt in zijn 25-jarige bestaan.