Maar liefst 2 nieuwe hotspots in onze stad: Neighbourhood en 8-bit

Arnhem is sinds kort maar liefst twee hotspots rijker: men’s essentials winkel Neighbourhood en eetcafé en podium 8-bit. De reden dat deze twee in een adem genoemd worden is omdat ze nauw samenwerken om een uniek concept neer te zetten. Arnhem is een echte mancave rijker. 

Oké, vrouwen zijn natuurlijk ook welkom. Maar Neighbourhood staat in het teken van de man. Pim Wiggers en Zadrach Marwa zijn de winkel begonnen om de man in zijn kracht te zetten. Neigbourhood biedt een prachtige kledingcollectie en bij 8-bit kun je goed eten, maar volgens Pim gaat het verder dan het aandragen van een mooie jas of een lekkere hap. “Neighbourhood biedt de man een collectie van verschillende merken vol ambacht en kwaliteit aan en 8-bit vermaakt de klant met muziek en stand-up comedy onder het genot van streetfood met lekkere drank.”

Werkenden

Wiggers en Marwa richten zich met name op het werkende publiek. Zij bezoeken Neighbourhood aan het einde van de dag en wandelen na hun aankopen door naar 8-bit voor een hapje en een leuke avond. Ze werken zo veel mogelijk samen met ontwerpers, muzikanten en kunstenaars die zij inspirerend en talentvol achten. Dat is terug te zien in de winkel want op elk detail lijkt gelet te zijn.

8-bit

Het eetcafe 8-bit staat los van neighbourhood en ook weer niet. Je kunt natuurlijk alleen een trui kopen of alleen een hapje eten, maar de twee ondernemers hopen op doorloop. Daarom organiseerden zij op 10 juni een groot openingsfeest voor beide zaken wat een groot succes is gebleken. Hoe het verder gaat lopen zal de tijd leren maar een ding is zeker: Arnhem is een uniek concept rijker!

Als je meer wil zien check dan eens de Instagram van Neighbourhood.

Bekijk meer: kledingwinkels
Bekijk meer: restaurants
Wil jij een indebuurt HOTSPOT Alert?

Wil jij een melding als we schrijven over toffe nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem?


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie “Nieuw in Arnhem” publiceren.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen