Máxima was in Arnhem! Zo zag dat eruit

Koningin Máxima was in Arnhem. Zij bezocht vrijdagmiddag het besloten openingsfeestje van het nieuwe Musis. Alleen genodigden waren hierbij, waaronder een heleboel muzikale kinderen. Omdat we natuurlijk allemaal graag zien wat de koningin droeg en hoe het er aan toe ging, hebben we wat foto’s voor je verzameld.  

<
<
Pagina 1 / 7
>
Daar is ze dan!

Er stonden veel Arnhemmers bij Musis buiten te wachten op onze favoriete Hare Majesteit. Ze stapte uit de auto en gunde alle wachtende fans meteen een gulle lach.

Marcouch is ook blij

Burgemeester Ahmed Marcouch vangt samen met de commissaris van de koningin Clemens Cornielje onze koningin op. Even lachen naar alle fotografen en filmploegen, het was flink druk bij Musis.

Een bloemetje hoort erbij

Mededirecteur van Musis Gijsje van Honk bood Máxima bloemen aan. We zien op deze foto goed dat Máxima een broekpak draagt in een fijn ruitje, de zogenaamde ‘pied-de-poule’,  in de tint aubergine. Uiteraard bijpassende handschoenen, tas en hoed. De hoed zagen we eerder al tijdens de opening van een tentoonstelling in het Mauritshuis, in oktober vorig jaar.

Dat kan harder…
Maxima opent de nieuwe zaal van Musis door een flinke slag op de gong. Foto: ANP

Eenmaal binnen kon Máxima genieten van een optreden van Het Gelders Orkest en 150 kinderen van Arnhemse basisscholen. De kinderen gebruikten zelfgemaakte instrumenten. Ook Máxima mocht van zich laten horen door hard op een gong te slaan.

Yes, we did it!

Na de opening ging het concert nog even verder. Máxima genoot hier zichtbaar van. Niet zo gek, zij is niet voor niks erevoorzitter van de Stichting Méér Muziek in de Klas.

Mag die hoed misschien af?

Burgemeester Marcouch vindt het wel een goede grap van onze koningin, die enorme hoed, terwijl alle fotografen elkaar staan te verdringen om het perfecte plaatje te kunnen schieten. Op deze foto zien we goed dat Máxima enkele opvallende insectenbroches droeg.

Prachtig als altijd

Alles klopt bij de outfit van Máxima. De kleur, de stijl. We denken dat het broekpak ook nog eens lekker zit. En onze koningin maakt het geheel, zoals we van haar gewend zijn, mooi af met sieraden in matching kleuren.

<
<
Pagina 1 / 7
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen