Meer tentdak voor Ribs & Blues

Uitbreiding tentoppervlak met 600 m2.
” We slaan twee vliegen in een klap”…….

De grote tent van Ribs & Blues in Raalte wordt voor komend weekend met 600 m2 uitgebreid. Er wordt weliswaar weinig neerslag voorspeld maar door de verwachte frissere temperatuur heeft de organisatie toch voor meer tentdak gekozen.

“ Ribs en Blues is bij uitstek een evenement waarbij de bezoekers elkaar graag opzoeken en samen bijpraten onder het genot van een biertje en goede muziek en dat willen we maximaal faciliteren “ aldus voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues. Voor de totale indeling van het festivalterrein heeft de ingreep geen gevolgen . “ We hebben hiermee gewoon een groter deel van de buitenlucht overdekt en daar is de temperatuur toch  aangenamer dan onder losse parasols . Bovendien verwachten we veel belangstelling voor de grote acts op ons hoofdpodium dus zo slaan we twee vliegen in een klap!’ De totale lengte van de Mainstage tent komt hiermee op maar liefst 85 meter en biedt plaats aan zo’n 7500 bezoekers.

Sinds vorig jaar is ook het tweede podium , de Delta Stage van Ribs & Blues, in een open tent geplaatst. Dat is de organisatie en het publiek zeer goed bevallen. Groot Beumer : “ We hebben met Hollandse weersituaties te maken. Bij warm zomerweer misten we schaduw op de Domineeskamp, bij regen en kou wil je een dak en ook de geluidskwaliteit is door de tent op de Delta Stage sterk verbeterd .”

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen