MENSEN BEDANKT !

Ribs & Blues 2017 eindigt met een zonnige 2e Pinksterdag. Het waren 3 topdagen .
Walter Trout knallende uitsmijter van hele beste 21e editie.

Opnieuw een dag met grote variatie. Matt Andersen op de mainstage met alleen zijn akoestische gitaar en geweldige strot, zou ieder kampvuur tot een niet te missen event maken. Bijna tegelijk op de Delta Stage Giles Robson, groovend, rauw, en strak.

Ook Robert Ellis en The Grand East zetten de 2e stage van het festival in vuur en vlam met power en tomeloze energie.

Tineke Schoenmaker en haar Barrelhouse mannen klinken op de Mainstage nog als in de beste jonge dagen van de band. ‘Beware of the dog ,bring a bone’ wordt overal meegezongen alsof het nummer nu in de hitlijsten zou staan.

Michelle David & The Gospel Sessions leggen haarfijn uit wat nou een echte gospel is.

De stem van deze prachtige zangeres is in ieder geval hemels !

In Kidsadventureland schuifelen de mama’s en de papa’s de hele middag met hun kroost.

In Loungeland is het heel gezellig druk . De solarwagen’ van de TU Delft maakt indruk net als de zeemeermin in de duiktank. De hottubs zijn ondanks het mooie weer toch nog in trek. Steltenlopers, living statues en hilarische acts worden zeer gewaardeerd.

De Pinksterzon doet wonderen. De tijd vliegt. Sari Schorr besluit de line up van de Deltastage met een gave show. Halverwege haar set  wordt het minder druk op Delta……… en dat is geen wonder want eigenlijk niemand wil op 2e Pinksterdag WALTER TROUT missen .

Walter laat Raalte weten dat hij vereerd en dankbaar is om terug te zijn op Ribs & Blues.

Hij is wonderbaarlijk hersteld na een levertransplantatie en speelt de tent als vanouds plat. Zelfs Sari Schorr komt nog even on stage om Walter te vocaal te ondersteunen.

Trout is alive & kicking, dankbaar voor ieder moment van zijn leven en hij maakt op prachtige wijze duidelijk hoe belangrijk orgaandonatie voor een mens kan zijn.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen