Mooie maandag als afsluiter 20e editie

Ribs & Blues bedankt alle bezoekers, op naar de 21e…..

De line up beloofde al heel veel goeds. Smaken verschillen, maar we concluderen dat de hele batterij artiesten alles uit de kast haalde om Ribs & Blues knallend te laten eindigen.

Feest voor de liefhebbers van alternatievere roots & blues op de Delta Stage. Tiny Legs Tim, Brother Dege, Xixa en Mojo Man speelden voor een nagenoeg volle bak. Verrassend, ruw, smerig met flinke rafelranden, avontuurlijk, eigenzinnig of gewoon dampend en geniaal. De Delta had het allemaal!

Risager op de Mainstage  begon heel lekker, Sass Jordan besloot haar Europese tour op Ribs & Blues met een daverende show. De Canadese rockdiva  was zo  vol van het Nederlandse publiek dat ze de hele tent uitnodigde om met haar mee naar huis te vliegen. Ryan McGarvey  was goed voor een bloedstollende performance. Wat een fantastische bak geluid produceert deze gigant. Bij afsluiter The Common Linnets was de tent te klein.  Het was dringen om een glimp op te vangen van Ilse & co.  

De band had er meer dan zin in, Ilse voelde zich helemaal thuis en dat resulteerde in een puike show van meer dan een uur. The Linnets werden door Raalte beloond met een staande ovatie. Een sfeervolle afsluiter van een prachtige 3 daagse.

Ribs & Blues dankt alle bezoekers!

Heel graag tot volgend jaar!!!

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen