Nachtbussen naar Zwolle en Deventer!

Goed nieuws voor Ribs & Bluesgangers uit deze Hanzesteden. Nieuwe service in de nachtelijke uren.

Ribs & Blues gaat in samenwerking met TCR pendelbussen inzetten richting Zwolle en Deventer. De bus naar Zwolle stopt bovendien ook in Heino en Wijthmen. De bus naar Deventer stopt ook in Wesepe.

De pendeldienst rijdt op zaterdag- en zondagnacht om 01:00u en om 02:00u richting Deventer en Zwolle als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer. Bussen zijn binnenkort te reserveren via deze website , de kosten zijn €5,- voor een enkele rit. Indien nog beschikbaar kan ook bij de muntenkassa op het festivalterrein een ticket worden gekocht.Regiovervoer in samenwerking met TCRNaast de nachtdienst is er voor campinggasten ook de mogelijkheid met taxi’s van en naar het festivalterrein gebracht te worden. De speciale ‘Ribs en Blues’ taxidienst is beschikbaar voor een gereduceerd tarief. De ritten zijn te reserveren via TCR op telefoonnummer 0900-8884 .

Het initiatief is een uitkomst van de samenwerking met de Provincie Overijssel, die als doel heeft gesteld toeristisch Salland een impuls te geven. Naast het regiovervoer worden er arrangementen aangeboden waarbij toeristen korting krijgen op entreetickets indien er een overnachting wordt geboekt op www.festivalarrangement.nl

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen