Nieuwe hoofdsponsor !

Klink Nijland GWW steunt komende jaren Ribs & Blues

Klink Nijland GWW Raalte bv is de komende jaren hoofdsponsor van Ribs en Blues. In het hoofdkantoor van het bedrijf voor grond-, weg- en waterbouw ondertekenden de beide directeuren Roland Koerhuis en Herman Nijland het driejarige contract met voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs en Blues.  Klink Nijland is de opvolger van Hunneman Milieu-advies dat  het Raalter festival jarenlang ondersteunde.

Klink Nijland met het hoofdkantoor aan de Tjalkstraat in Raalte is actief in vooral Noord- en Oost-Nederland met projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw voor onder meer overheden en bedrijven. Er zijn zo’n 50 medewerkers in vaste dienst met daarnaast enkele tientallen oproepkrachten. 

Koerhuis en Nijland zijn al vele jaren trouwe bezoekers van Ribs en Blues. “We waren al naamsponsor van handbalvereniging Klink-Nijland Kwiek. Veel Kwiek-leden zijn als vrijwilliger bij Ribs en Blues met Pinksteren actief, dus dan is de link snel gelegd. Ook met het hoofdsponsorschap van Ribs en Blues tonen we aan dat we betrokken zijn bij Raalte, de plaats waar we beiden geboren en getogen zijn.  Het levert de nodige goodwill op, maar we zijn natuurlijk allebei ook echte muziekliefhebbers.”

Bestuurslid Frans Rouwenhoff, bij Ribs en Blues sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de sponsoring, is blij met de komst van Klink Nijland. “Roland had al jaren geleden eens tegen mij gezegd dat ze als bedrijf graag iets wilden doen. Toen die mogelijkheid zich aanbood, zijn we direct rond de tafel gaan zitten. Toen was het aardig snel rond. Het is vooral mooi dat het weer een echt Sallands bedrijf is.”

Volgens voorzitter Ton Groot Beumer blijft sponsoring belangrijk voor het Raalter festival. “Zonder dat zou het voor ons als organisatie best een lastig verhaal worden. Het gaat trouwens niet puur en alleen om financiële ondersteuning, maar ook om de betrokkenheid bij Ribs en Blues die bedrijven op deze manier tonen. Ook richting hun eigen medewerkers en opdrachtgevers.”

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen