Nieuwe kledingsponsor Ribs & Blues

Pro Work Salland levert crewshirts vrijwilligers en bestuursleden.

ProWork Salland is komende drie jaar sponsor van Ribs en Blues. Het Raalter bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfskleding en promotie- en relatiegeschenken, zal onder meer 850 speciaal bedrukte crewshirts en polo’s leveren voor vrijwilligers en bestuursleden van het Raalter festival.

Tino Nijland, die het bedrijf aan de Tjalkstraat 9 op  1 januari 2014 begon, is blij met de sponsorovereenkomst die hij onlangs samen met bestuurslid Frans Rouwenhoff ondertekende. “Ribs en Blues is toch een van de hele grote evenementen van Raalte. Door daar aan bij te dragen vergroot je mijn naamsbekendheid in Salland. Je presenteert ProWork Salland op een hele goede manier met veel uitstraling bij heel veel mensen. En Ribs en Blues is natuurlijk een geweldig leuk feest. Ik kom er als geboren en getogen Raaltenaar al sinds het 20 jaar geleden begon op de Herenhof. Nee, niet als vrijwilliger, meer aan de andere kant van de bar.”

Uiteraard is ProWork Salland (veel) meer dan een bedrijf dat zich bezighoudt met evenementen, zo benadrukt Nijland. “Ik heb al heel wat bedrijven in Raalte en omgeving, want Salland is echt mijn werkgebied, aan nieuwe bedrijfskleding geholpen. Je ziet dat die steeds mooier en modieuzer wordt. Vaak wordt gedacht dat iedereen tegenwoordig alles via internet en de webshop koopt. Misschien is dat zo als je snel 100 goedkope pennen wilt hebben, maar bij bedrijven ligt dat toch anders. Ik weet dat daar een persoonlijke benadering en aandacht juist erg goed werkt. Ik ontzorg de klanten als het ware. Dat wordt heel erg gewaardeerd, zo zie ik nu ik al weer het derde jaar in ga.”

Ook bestuurslid Frans Rouwenhoff is blij met de komst van de nieuwe sponsor.  “Als Ribs en Blues willen we altijd het liefst samenwerken met bedrijven in Raalte en omgeving.  Met Tino kwamen we vorig jaar al in contact. Het is mooi dat we hem nu drie jaar aan ons festival hebben verbonden.”

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen