One Direction hoogste binnenkomer

One Direction hoogste binnenkomer
Drag Me Down komt deze week als hoogste binnen in de Media Markt Top 40. Ook Disclosure en Sam Smith en Jason Derulo komen binnen.

28. DRAG ME DOWN – One Direction
Zayn Malik besloot eerder dit jaar een solocarrière te beginnen en Harry, Liam, Louis en Niall achter zich te laten. Dat vertrek is niet bepaald merkbaar in de populariteit van One Direction. Integendeel, Drag Me Down brak meteen een record op streamingdienst Spotify. Nooit eerder werd een track op de dag van de release wereldwijd zo vaak gestreamd als Drag Me Down: maar liefst 4,75 miljoen keer. Het nummer is de voorloper op het vijfde studioalbum van het Brits-Ierse viertal.

36. OMEN – Disclosure feat. Sam Smith
Omen is niet de eerste samenwerking tussen Disclosure en Sam Smith. In 2012 brachten ze samen het nummer Latch uit, maar daarmee werd de Top 40 niet gehaald en ook de Tipparade bleek te hoog gegrepen voor het gezelschap. Nu nemen de Britse producers én broers Guy en Howard Lawrence revanche met Sam. Net als Latch is Omen medegeschreven door de Brit Jimmy Napes. Hij is niet zomaar de eerste, de beste. Zo was Jimmy als componist al medeverantwoordelijk voor Stay With Me van Sam Smith en voor de grootste Top 40-hit van 2014: Rather Be van Clean Bandit en Jess Glynne. Omen is de voorloper op het album Caracal van Disclosure. Dat bevat naast deze track ook hun vorige Top 40-hit, Holding On.

 
39. CHEYENNE – Jason Derulo
‘De man die op elke hit minimaal een paar keer zijn eigen naam zingt’. Zo staat Jason Derulo bekend. Op YouTube is zelfs een montage te vinden van maar liefst 57 (!) minuten van de vele keren dat Jason zijn voor- en achternaam ten gehore brengt. Voor de verandering gebeurt dat eens niet in de nieuwste hit van de 25-jarige zanger uit Miami. Net als Jasons vorige hit Want To Want Me, die deze week zakt naar nummer 26 in de Media Markt Top 40, vind je ook ex-Alarmschijf Cheyenne op zijn nieuwste album Everything Is 4. De clip bij deze hit is bijna een korte speelfilm, waarin onder andere geestverschijningen te zien zijn, poppen tot leven komen en waarin vooral veel gedanst wordt. 
 

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen