Op zoek naar een goed NYE feestje? 7 x dit is er te doen met Oud & Nieuw in Arnhem

Heb jij nog geen plannen voor oudejaarsavond? Mooi, want wij weten 7 keileuke feesten in Arnhem waar je oud & nieuw kunt vieren! De kaartverkoop is al begonnen bij veel feesten dus wacht niet te lang. Ga jij naar een leuk feestje maar staat het er niet tussen? Laat het ons weten!

<
<
Pagina 1 / 7
>
FLOW NYE

flow arnhem

Na een eerste succesvolle editie in september komt FLOW met oud & nieuw terug in Musis Sacrum voor een spectaculair nieuwjaarsfeestje. Een avond vol housemuziek – met name deephouse en tech house) in de nieuwe prachtige zaal van Musis. Je moet wel even een kaartje kopen, de verkoop is op 12 oktober al begonnen.

Fireball NYE

Het heetste NYE feestje van Arnhem – als we Luxor moeten geloven – Fireball, en de kaarten gaan al hard. Maak een tijdreis door alle decennia met de heetste dancehits van Disco Inferno tot Johnny Cash en van Daft Punk tot Drake. Disco, soul, r&b, hiphop en meer. Kijk hier voor kaartjes.

Dagschotel: 2017, it’s a wrap!

dagschotel

Watermeloen x Villa Volta

watermeloen arnhem

Een beetje Watermeloen en een beetje Villa Volta. In twee zalen van de stadsvilla Sonsbeek. Moet je wel een kaartje kopen, maar daar krijg je een avond vol champagne, vuurwerk en de heetste r&b, hiphop en dancehall. Bovendien heb je vanaf het balkon van de villa het beste uitzicht op vuurwerk. Het feest begint al om 22.00 zodat iedereen samen het nieuwe jaar kan inluiden.

New Years Eve • Manhattan

manhattan arnhem

Bij club Manhattan maken ze – net als elk jaar – ook weer een feestje van de eerste dag van 2018. Arnhemse helden Afro Bros staan achter de draaitafels en de champagne staat koud. Check hier als je een kaartje wil kopen.

Something For Your Mind

sfym arnhem

Feesten in de kerk, klinkt best gaaf toch? Dat kan dus, met oud & nieuw. In de eusbiuskerk wordt het nieuwe jaar gevierd met Something For Your Mind (SFYM), het super populaire techno feest dat op dezelfde dag haar 5 jarig jubileum viert. Een avond vol techno en feest. Check hier voor kaarten.

8Bahn

fotocredit: Luca Halma Photography

Natuurlijk is ook 8Bahn weer van de partij met oud & nieuw, ditmaal in de Melkfabriek. Eenmalig mag deze rauwe locatie gebruikt worden voor een event en 8Bahn heeft het geregeld. Zes acts verdeeld over twee grote betonnen hallen met al het fijns dat je gewend bent van 8Bahn. Kijk even hier als je kaarten wil hebben.

<
<
Pagina 1 / 7
>

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen