Paardekooper – 10 Years Live Tour & Live Album Recording

Paardekooper, de band die in 2007 begon onder de naam “Bas Paardekooper and the Blew Crue” trakteert muziekliefhebbers in binnen- en buitenland alweer tien jaar op hun unieke en gevarieerde bluesrock repertoire. De ballades “Broken Heart For Sale” en “Her Silent Cries” zijn inmiddels synoniem met de naam Paardekooper maar ook in het stevige slow-bluesgenre, met werken zoals “Between The Lines” herkent menig blueskenner direct de stijl van gitarist Bas Paardekooper. Het is de combinatie van zeer herkenbare bluesstijlen en “eigenwijze” arrangementen die soms pop-achtig of juist symfonisch klinken die de luisteraar geboeid houden van de eerste tot de laatste noot.

Live spat het enthousiasme van de vier leden van Paardekooper er nog steeds van af, de band is anno 2017 dan ook naar eigen zeggen “Op zijn best!” Dat er in tien jaar tijd nog geen officiële concertregistratie is uitgebracht heeft verschillende oorzaken maar de band laat weten er helemaal klaar voor te zijn en hoopt zaterdag 23 september een goed gevulde Vorstin te Hilversum te mogen begroeten tijdens hun “10 Years Live” concert. Tijdens dit optreden zal een live audioregistratie plaatsvinden welke later dit jaar als live album verschijnt!

Jezelf samen met deze Nederlandse klasse act laten vereeuwigen op CD en, bij voldoende belangstelling, óók op vinyl kost je slechts een tientje. Volg de link voor het bestellen van je tickets.

Na het “10 Years Live” album verwacht de band weer een studioplaat uit te brengen met compleet nieuw materiaal. Paardekooper treedt later dit jaar eveneens op als onderdeel van de “Dutch Roots & Blues Tour”.