Pre Party met Dynamite Blues Band

zondag 29 maart, Taveerne Tivoli Raalte
Welkom!

Zondag 29 maart zijn bluesliefhebbers uit Raalte en verre omstreken weer welkom op de traditionele pre-party van Ribs & Blues bij Taveerne Tivoli in Raalte.

Een goede opwarmer voor het feest dat met Pinksteren gaat plaatsvinden op 23-24-25 mei.

De blues komt deze middag van de Dynamite Blues BandDe band zal ook op 1e Pinksterdag op het Open Air podium van Ribs & Blues 2015 staan.

De groep vertegenwoordigt een belangrijk stuk Nederblues geschiedenis. Wesley van Werkhoven (zang/mondharmonica), JJ van Duijn (gitaar) en Niels Duindam (drums) maakten eerder namelijk deel uit van Big Blind.

Mondharmonica en leadgitaar domineren in hun garageblues die, hopelijk onder de eerste stralen van de lentezon , in de tuin van Taveerne Tivoli zal klinken.

Zoals elk jaar heeft de oproep aan kinderen tussen de 8 en 12 jaar om mee te dingen naar de functie Ribs & Blues Sheriff, veel reacties opgeleverd. Tijdens de preparty wordt bekend gemaakt wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen.

Natuurlijk komt Ribs & Blues voorzitter Ton Groot Beumer met de laatste nieuwtjes over het programma en de organisatie van het festival. Deze gratis toegankelijke middag begint om 15.00 uur. Met dit gezellige feestje geeft het bestuur van Ribs & blues de aftrap voor de 19e  editie van het grootste gratis roots & bluesfestival van Nederland.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen