PREparty met The Grand East !!

Zondag 20 maart , Taveerne Tivoli, Raalte
aanvang 15.00 uur – Entree GRATIS

Met Pinksteren viert Ribs & Blues haar 20 jarige jubileum . Een voorproefje van wat de roots & bluesliefhebbers dan te wachten staat wordt ieder jaar gegeven tijdens de zogenoemde PREparty van het festival. Die gaat op zondag 20 maart plaatsvinden in en om Taveerne Tivoli in Raalte. Op het programma staan als vanouds een paar vaste Ribs & Blues items. Voorzitter Ton Groot Beumer presenteert de laatste nieuwtjes van het evenement en zal ook bekend maken welke jongen of meisje 3 dagen lang als Sheriff van Ribs & Blues 2016 een bevoorrechte status zal genieten. Uiteraard zal de muziek niet ontbreken.

Als het weer het toelaat wordt het podium opgesteld in de tuin van Tivoli en kunnen de bezoekers onder een lentezonnetje genieten van een biertje, food en rootsmusic.

De muzikanten vanThe Grand East gaan de Preparty gangers vermaken:

The Grand East maakte eerder furore onder de naam Texas Radio. Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. In het midden (en soms in het publiek) staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant die zijn kerk voorgaat. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East. Dat is de wereld van oneindige liefde voor muziek, die in dit geval bestaat uit de persoonlijke muzikale voorkeuren van alle vijf de bandleden. Dat maakt de sound van deze band uniek, met invloeden die via The Allman Brothers en The Doors naar Tom Waits en Captain Beefheart lopen. Live doen ze er altijd nog een schepje bovenop, dus ……

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen