Radio Duivenstraat in opmars

Het Hilversumse online station Radio Duivenstraat heeft in een jaar tijd de weg naar het publiek gevonden. Zij weten een steeds breder publiek te trekken. Een mooie brede programmering gemaakt door bevlogen dj’s die hun sporen al bij diverse radiostations verdiend hebben. Programma’s die gaan om de muziek en niet om de dj’s. De programmanamen spreken vaak al voor zich, kijk maar eens rond op .

Eén van die bijzonder programma’s is For the Freaks met elke zater en zondagavond een live concert, waarbij alle muziekstijlen kunnen voor komen. Zoals vanavond Jan Akkerman- Live at The Hague Jazz in 2007 en morgenavond Cuby & the Blizzards live in Schiedam (1970).
Luisteren kun je op www.radio.duivenstraat.net of via tune-in

Radio Duivenstraat wil de gepresenteerde programma’s graag uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar JOU, als jij een programma maakt of wil maken, dat een beetje in ons format past. Wij maken radio, ‘just for the fun of making it’. Die lol moet er van af spatten, perfectie is minder belangrijk.
Voel je je aangesproken, schroom dan niet en stuur een mail naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen