Rock ’n Roll en Blues liefhebbers kunnen in het weekend van 26 en 27 juli a.s. hun hart ophalen, want dan staat het Wilhelminaplein in Eindhoven in het teken van de Rock ’n Roll en de Blues. Aanvang van beide dagen is om 14.30 uur en de entree is gratis!

rocknrollplein2014Rock ’n Roll PleinOp zaterdag 26 juli gaan we zoals gewoonlijk ‘back to the fifties’. Botervette kuiven, mierzoete suikerspinnen, petticoats, Plymouths en swingende live muziek maken het plein gedurende deze dag dé ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, levensgenieters en oldtimers. Bezoek de fifties markt, draai een plaatje met DJ van Gestel of geef je kapsel een fifties twist bij Murphy Lou & ELF ELF.

Op het buitenpodium staan:Ruki‘v BryukiThe Delta BombersThe Backseat BoogieThe KingshakesThe Unkool HillbilliesThe Hi Tombs

bluesplein2014BluespleinHet podium, de buitenbars en de overkappingen kunnen op zondag 27 juli gewoon blijven staan. want na de Rock ‘n Roll Meeting op zaterdag, is het op deze zondag tijd voor het jaarlijkse Bluesplein Festival. Er zal weer een spannende line-up verzorgd worden met top acts uit de (inter)nationale blues scene. Tijdens de bandwisselingen op het buitenpodium, staat op het binnen podium van café Wilhelmina The Wilhelmina Blues Band en op het binnen podium van Café de Groot de Hoodoo Monks!

Op het buitenpodium staan:The TightropesLightnin’ Guy & the Mighty GatorsTexas RadioBullfrog TattooThe Eminent Stars

Website: http://www.cafewilhelmina.nl